Evde Makine Ile Saç Kesimi Erkek

Review Of Evde Makine Ile Saç Kesimi Erkek Ideas. Erkek çocuğu için evde saç kesimi kuaförde saç kesimi makine ile saç kesimi şeklinde birçok seçenek mevcuttur. Tıraşa başlamadan önce öncelikle hangi uzunlukta saç tıraşı istediğinizi belirleyerek elektrikli saç kesme makinesinin uygun kesme tarağını belirleyin.

Evde Saç Kesimi Traş Makinesi ile Saç Kesimi ? berber YouTube
Evde Saç Kesimi Traş Makinesi ile Saç Kesimi ? berber YouTube from www.youtube.com

Kaliteli ve kullanışlı bir tıraş makinesi bulduğunuz zaman bu işi kolayca. Youtube kanalımda kendi çalışmalarımı yayınlıyorum. Her video farklı konularda buluşmak için abone olun.

Ardından Isının Saçlarına Verdiği Zararı.


Saç temizse ve dolaşık değilse daha kolay kesilir. Saçını arkalarını ve yanlarını makine ile keserken başının üst yarısına yaklaştıkça makineyi hafifçe kaldır. Öncelikle saçların ıslakken fön çekeceksen saçının %80’inin kuru olduğundan emin olana kadar saçlarını kurutmalısın.

Youtube Kanalımda Kendi Çalışmalarımı Yayınlıyorum.


Her video farklı konularda buluşmak için abone olun. Kesim için, öncelikle saç temiz olmalıdır. Ancak bizler yine de ümidimizi kaybetmeyelim ve bu salgının da geçeceğini bilelim.

Model Seçin Saç Kesimi Erkek.


Saç kesimine mutlaka en yüksek numaradan kesmeye başlamanız ve kulak arkası ile ense kısımlarında da en ince tarakları kullanmanız önerilir. Tıraş makinesi alırken şarj ömrüne de dikkat etmelisin. 14.713 i̇ncelemeremington hc4250 kısayol pro kendi kendine saç kesimi seti,.

Evde Saç Kesimi Ise Oldukça Dikkat Isteyen Ve Bazı Kuralları Olan Bir Işlemdir.


️🤔karantina berber, erkek saç kesimi, kolay taktiklermerhabalar arkadaşlar kanalima hoşgeldi̇ni̇z. Makineyi kullanmadan önce ayarı iyi yapmayı ihmal etmeyin. Maki̇ne i̇le erkek saç kesi̇mi̇ nasil yapilir?

Bu Videomda Yeni Aldığım Makineyi Denedim Ve Ilk Defa Kendi Saçımı Kestim,Çok Zevkli Ama Bir O Kadarda Zor Bir Deneyim.çünkü Yanlış Bir Hareketinde Kel Olabi.


Tıraşa başlamadan önce öncelikle hangi uzunlukta saç tıraşı istediğinizi belirleyerek elektrikli saç kesme makinesinin uygun kesme tarağını belirleyin. Böylece yumuşak bir geçiş olur ve belirgin bir çizgi kalmamış olur. Evde saç kesimi püf noktaları ve evde erkek saçı kesimi dikkat edilmesi gerekenler.

Posting Komentar untuk "Evde Makine Ile Saç Kesimi Erkek"