Hangi YüZ Tipine Hangi Saç Kesimi

Famous Hangi Yüz Tipine Hangi Saç Kesimi 2022. Kıvırcık saçlılar hangi yüz tipine sahip olursa olsunlar kısa katlardan kaçınmalı, uzun ve yumuşak kat rotasından ayrılmamalılar. Evet, bu model sizlere amerikan gençlik dizilerindeki liselileri anımsatabilir.

Hangi yüz şekline hangi kahkül yakışır? Güzellik Haberleri
Hangi yüz şekline hangi kahkül yakışır? Güzellik Haberleri from www.yasemin.com

Curly girl method (kıvırcık kız. Aslında oval yüz tipine hemen hemen her türlü saç kesimi yakışır. Ancak yüz hatlarını vurgulamak istiyorsan bob ya da lob saç kesimleri ve hafif dalgalı modelleri tercih etmelisin.

Bob Kesim Hangi Yüz Tipine Yakışır?


Yüz şekline göre saç kesim modelleri geniş bir yelpazede karşımıza çıkar. Köşeli yüz hatlarına sahip sen de küt saç kesimini tercih etmemelisin. 6 numara saç hangi yüz tipine uygundur?

Üçgen Yüz Tipi İçin Saç Kesim Modelleri Üçgen Yüzler Alın Kısmı Geniş Yanak Ve Çene Bölgesinde Daha Dar Bir Yapı Vardır.


Elmacık kemiklerinin belirgin olduğu bu yüz tipine en çok yakışan saç şekli bob saç kesimidir. Zira yüzünüze düşen kısa ve kıvırcık katlar. Bu saç şeklinin olabildiğince hacimli olması yüzünüzün uzunluğunu keser ve daha.

Uzun Yüz Şekline Göre Saç Modelleri Dediğimizde Ilk Akla Gelen Dalgalı Ve Kıvırcık Saçlardır.


Peki, hangi yüz tipine hangi küt saç kesimi yakışır? Son zamanlarda çok fazla moda olan küt kesim saç modelleri, yuvarlak ve oval yüz hatlarına sahip kadınlarda alımlı bir görünüm sağlar. Öncelikle temel yüz şablonlarının hangileri olduğunu bilmek gerekir.

Bu Videomda Hangi Yüz Tipine Hangi Saç Modeli Yakışır Bunları Anlattım.


Doğru saç kesimi için yüz şekillerine ve hangi yüze hangi saç şekli gider sorusunun cevabını bilmek gerekir. Aslında çok klasik bir model. En cool modellerden biri de dağınık saç kesimi.

Uzunluğun Genişliğinden Daha Uzun Olması Durumunda Bir Yüz Şekli Oval Olarak Kabul Edilir Ve Çene Çizgisi Hafifçe Yuvarlanan Saç Çizgisinden Sadece Biraz Daha Dardır.


Çene seviyesinden kısa kesimlerden uzak durmalısın. Kıvırcık saçlılar hangi yüz tipine sahip olursa olsunlar kısa katlardan kaçınmalı, uzun ve yumuşak kat rotasından ayrılmamalılar. Küt saç modelleri hangi yüz tipine yakışır?

Posting Komentar untuk "Hangi YüZ Tipine Hangi Saç Kesimi"