BalıK SıRtı Iki öRgü NasıL YapıLıR

Review Of Balık Sırtı Iki Örgü Nasıl Yapılır Ideas. Web balık sırtı örgü nasıl yapılır? Web i̇ki tutamı ayırıp kalan tek tutamı bu iki tutamın ortasından geçirip, bu işlemi tekrarlayarak saçlarınızı örmelisiniz.

Balık sırtı örgü nasıl yapılır anlatımlı YouTube
Balık sırtı örgü nasıl yapılır anlatımlı YouTube from www.youtube.com

Sol şişteki iki ilmekten biri ön taraftaki boşa bırakılır, sağ şişteki ilmek duruyorken, sol. Web balıksırtı örgüyü öğrendiğinize dair çok güzel yorumlar alınca bu videomda da hollanda örgüsünü göstermek istedim. Modeli kavramak için şişe 10 ilmek atarak başlayalım.

Şiş Ile Balık Sırtı Örgü Tarifi:


Web bu tarzlar da kendi içinde farklı modellerde yapılabilir: Çift balıksırtı, uzun saç balıksırtı, ensede balık sırtı, asimetrik balık sırtı, yandan balık sırtı, topuzlu balık sırtı,. Web ben @serkan karayılan kuaför ,saç örgüsü,saç örgüsü nasıl yapılır,ters saç örgüsü,balıksırtı örgü,ters saç örgüsü nasıl yapılır,balık sırtı örgü,örgü modelle.

Web Balık Sırtı Örgü Nasıl Yapılır?


Web ben serkan karayılan, örgü,örgü modelleri,ters balık sırtı,ters balık sırtı saç örgüsü,balık sırtı saç örgüsü,saç örme,saç örme tekniği,hollanda örgüsü,holla. 2 simetrik bir görünüm için saçlarını ortadan ayır. Web saçını ıslak örmek, örgüyü kurutup açtığında saçını kıvırcık hâle getirecek.

Web Daha Sonra Tutamı Iki Kere Ördükten Sonra Iki Tutamı Elinizle Ayırın.


Şişe 1 kez ip dolayıp ilk ilmeği boş olarak diğer şişe alalım. Web balık sırtı modeli hemen hemen her örgü modelinin içerisine uygulanabilecek bir örgü şeklidir. Balık sırtı modelleri, saç örgüsü modelleri arasında en kolay.

Çok Pratik Bir Şekilde Balık Sırtı Örgüsü Yapımını Gösteren Merve Sevil'in Migros Türkiye Için.


Keyifli seyirler :)kanalıma abone olmayı u. Web balık sırtı örgüsü için ilk olarak saçlar tepe noktasında üçe ayrılır. Balık sırtı ya da örgü börek.

Ayırdığınız Saç Tutamlarından Birini Bir Elinize, Diğer Tutamları Ise Diğer Elinizde Sıkı Sıkı Tuttuktan.


Web merve sevil bu videoda balık sırtı saç örgüsü nasıl yapılır uygulamalı olarak gösterdi. Aklınıza takılan herhangi bir soru olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Örgünün ön tarafı örüleceği zaman ilmekler arkadan ve çift olarak alınır.

Posting Komentar untuk "BalıK SıRtı Iki öRgü NasıL YapıLıR"