Saç öRgüSü Lif Modeli YapıLışı

Awasome Saç Örgüsü Lif Modeli Yapılışı 2022. Anlatımlı deryalı günler örgü yapraklı bere modeli yapraklı bere yapılışı: About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Yıldız lif modeli yapılışı 12 Baby knitting patterns, Tığ desenleri, Örgü
Yıldız lif modeli yapılışı 12 Baby knitting patterns, Tığ desenleri, Örgü from www.pinterest.com

Sitemizde yer alan ve çok beğeni alan tasarım lif modellerinden biri olan bu çam model lif örneği ne bir ablanız olarak bakmanızı önemle rica. Aşağıdaki videoda üçlü saç örgüsünün yapılışı bulunmaktadır. 2023 çok kolay li̇f örgüsü melekler tarafından sevdikleriniz ile yaşadığınız yuvanızın sevgi ve huzurla dolduğu bol dualı ve bol bereketli hayırlı günler olsun hanımlar,.

Yalancı Saç Örgü Modeli Yapılışı Yalancı Saç Örgü Modeli Detayları Ve Yapılışı.


Bunlar sizlere fikir verecek modeller. Düğün için saç örgü modellerinden tutunda günlük saç örgü. Yine 4 diş haroşa arayla 5 sıra saç örgüsü örmemiz gerekiyor.

Modelimiz 3 İlmekten Oluşuyor Ve Araya 2 Ilmek Ters Örülüyor Aralarda Ters Ilmekler Olduğu.


10 sıra ördükten sonra 20 düz örün şişe ipi kıvırıp dolayarak. 25 ilmek düz örün 2 ters 6 düz 2 ters 7 düz. Bereyi 3 numara şiş ile örülebilecek yünü iki kat yaparak ördüm.

Saç Örgü Modelleri Yapımı Ile Karşınızdayız.


2 renkli saç örgüsü lif modeli. İpinizin kalınlığına göre fıstıklarınızı yaparken. Kare lif modelleri ️ bu vi̇deoyu i̇zleyen herkes li̇f örebi̇lecek ️ saç örgüsü lif modeli yapımı 8,070 views feb 8, 2020 merhaba, ben suna!

Renk Renk Sizlere Fikir Verecek 2018 Lif Modelleri Galerisi Hazırladık.


Aşağıdaki videoda üçlü saç örgüsünün yapılışı bulunmaktadır. Bazı örneklerin yapılışı ayrı ayrı videolu sevim selcik sevimin elisi dunyasi crochet. 5 sıra saç örgü modelini örüp daha.

6 Düz Saç Örgüsü Olacak.


Kolay yuvarlak saç örgü lif yapılışı. Yani yeleğimizin arkasında 7 saç örgü vardı, şimdi 3 saç örgüsüyle aynı işlemi yapacağız. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Posting Komentar untuk "Saç öRgüSü Lif Modeli YapıLışı"