Topuz Tokası Olmadan Topuz NasıL YapıLıR

Cool Topuz Tokası Olmadan Topuz Nasıl Yapılır References. Onlarca topuz modeli arasından istediğiniz saç. Bu şık topuz kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak.

Gelin başı topuz modelleri ( kolay topuz nasıl yapılır) YouTube
Gelin başı topuz modelleri ( kolay topuz nasıl yapılır) YouTube from www.youtube.com

Arkadaşlar benim uzmanlığım sac değil sizler rica ettiğiniz için elimden geldiğince amatörcede olsa bilgilerimi paylaşmak için bu videoyu hazırladım Çorap ile topuz tokası yapılışı. Öncelikle donut topuz yapmak için ihtiyacımız olan ürünlere bakalım.

Kendi Kendine Topuz Modelleri Yapmak Isteyenler Için Evde Topuz Nasıl Yapılır Püf Noktalarını Bilmekte Fayda Var Demektir.


Bu nedenle kıvırcık ya da sık dalgalı saçlara sahipseniz, topuz yapımı. Çorap ile topuz tokası yapılışı. Basit bir dağınık topuz yapmak 1 hızlı, basit ve şık bir görünüm yarat.

Ortadaki Saç Tutamından Kalın Bir Parça Alıp Gevşek Bir Şekilde Tokanın Etrafına Sarıp Firketeyle Tutturun.


Telli topuz tokası yapımı aşamalarını hazırladıktelli topuz tokası nasıl yapılır tüm aşamalarıyla videoda yer alıyor. Spin topuz tokasının kullanımı oldukça basittir. Bizim de kolay topuz yapımı.

Herhangi Bir Güzel Bayan, Ek Cihazlar Olmadan Kadınsı Bir Topuz Yapabilir.


Topuz tokası ile işimiz artık çok kolay. Hadi başlayalım topuz tokasını yapmaya. Bunun için genelde kuaförlere ihtiyaç duyulsa da topuz tokaları ve aparatlarıyla ayna karşısında profesyonel topuzlar yapmak kolaylaşıyor.

Saçının Ön Kısmından 2 Tutamı Klasik Örgü Şeklinde Örüp Arkada Lastik Tokayla Sabitliyorsun.


Topuzu oluşturmak için saçını geriye doğru. Bu videomda sizlere çok basit ve pratik telli topuz tokasının nasıl yapıldığını ve naıl kullanıldığını gösterdim umarım. Topuz yaparken lastik ve tel tokanın yanı sıra farklı aparatlardan da faydalanabilirsiniz.

Mevcut Olabilecek Düğümleri Ve Dolaşıklıkları Gidermek Için Saçını Fırçala.


Öncelikle donut topuz yapmak için ihtiyacımız olan ürünlere bakalım. Balerin topuzu düz saçlarda uygulaması daha pratik olan bir saç modelidir. Uzun saçlardan ve orta uzunlukta buklelerden saç tokası olmadan kafaya.

Posting Komentar untuk "Topuz Tokası Olmadan Topuz NasıL YapıLıR"