Saç NasıL öRüLüR BalıK SıRtı

The Best Saç Nasıl Örülür Balık Sırtı Ideas. Sağdaki tutamı ortadaki tutamın üstünden geçirelim. Öncelikle normal örgü ördüğümüz gibi saçı orta noktasından üç tutama ayırıyoruz, i̇lk olarak bir adet normal örgü yapıyoruz.

balık sırtı saç uludağ sözlük
balık sırtı saç uludağ sözlük from www.uludagsozluk.com

Saç örmeyi iyice öğrendiğinde fransız örgüsü ve balık. Her saç modeli farklı bir sanat eseri gibi ortaya çıkarak güzel görüntüler oluşturuyor. Balık sırtı örgüsü için ilk olarak saçlar tepe noktasında üçe ayrılır.

Ters Baliksirti Nasil Yapilir ?


Önce ilk hamlemiz melik örmek gibi olacak. Bilmeyenler ve gevşek bırakanlar için bu saç modeli sizler. 7.28k subscribers balıksırtı saç örgüsü nasıl yapılır?

Saç Örgüsüne Başlamadan Önce Saçın Temiz, Yumuşak Ve Düzgün Taranmış Olmasına Dikkat Edin, Örgünün Daha Rahat Yapılabilmesi Için Saçların Hafif Islak Olmasında Da.


İkili balıksırtının nasıl örüldüğünü kuaför adem bulut'tan öğrenin. 1.28m subscribers bugün epeydir yapmadığımız bir şey yapıyoruz :) saçımızı örüyoruz :) duyduğuma göre okulların açılmasına az kala hem anneleri hem genç kızları telaş sarmış. Modasının her zaman aynı olarak devam ettiği saç örgülerinde farklı çeşitte modelleri bulunuyor.

Saçınızı Taradıktan Sonra Ön Kısmından Bir Tutam Saç Alıp, Saçı Tepe Kısmından Başlayarak Örün.


Öreceğiniz kısım neresiyse, oradan bir demek saç alın ve 3 eşit parçaya. Her saç modeli farklı bir sanat eseri gibi ortaya çıkarak güzel görüntüler oluşturuyor. Peki, yandan balık sırtı nasıl örülür?

Saçlarınızı Taradıktan Sonra Bir Tarafa Alın Ve Ardından Saçınızı Zıt Omzunuza Doğru Tarayın.


Önce saçlarınızı tarayın ve pürüzsüz hale getirin. Saç örmeyi iyice öğrendiğinde fransız örgüsü ve balık. Öncelikle normal örgü ördüğümüz gibi saçı orta noktasından üç tutama ayırıyoruz, i̇lk olarak bir adet normal örgü yapıyoruz.

Herhangi Bir Yerde Dolaşmış, Birbirine Geçmiş Saçlar.


Başımızın üst bölümünden bir tutam saç alalım ve bunu üçe ayıralım. Her detayı anlattığımız bir video oldu umarım beğenirsiniz. Balık sırtı saç örgüsü nasıl örülür balık sırtı nasıl örülür balık sırtı örgü.

Posting Komentar untuk "Saç NasıL öRüLüR BalıK SıRtı"